Koffiebonen Utrecht

Koffievlek

Op zoek naar koffiebonen in Utrecht?

Ben jij op zoek naar de (h)eerlijke koffiebonen en woon of werk je in Utrecht? Utrecht is zo centraal, dus ook Drents Bakkie is mooi dichtbij! Het is natuurlijk super belangrijk dat je de juiste bonen vindt, die passen bij jouw smaak en koffiezetapparaat. In onze webshop kun je met ons uitgebreide assortiment eerlijke en RFA gecertificeerde koffiebonen kopen. We bezorgen het gewoon bij je thuis in Utrecht.

Dit zijn onze koffiebonen!

Benieuwd naar onze eerlijke en RFA gecertificeerde koffiebonen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en ontdek ons assortiment! Alle bakkies zijn met evenveel liefde en passie voor jou gebrand en worden met plezier verstuurd naar Utrecht.

Wij zijn Rainforest Alliance gecertificeerd!

RFA staat voor de Rainforest Alliance, een wereldwijde non-profitorganisatie gewijd aan het behoud van de biodiversiteit en het bevorderen van duurzaam beheer van natuurlijke hulpbronnen. Het RFA-keurmerk op producten garandeert dat ze afkomstig zijn van boerderijen die voldoen aan strenge milieu- en sociale normen.

Door te kiezen voor RFA-gecertificeerde goederen, draag je bij aan een evenwichtige relatie tussen mens en natuur, en ondersteun je duurzame praktijken wereldwijd.

Nu kun je niet alleen genieten van onze (h)eerlijke en sociale koffie, maar draag je ook nog eens een extra steentje bij!

RFA certificaat
0
    0
    Mijn bakkie
    Jouw bakkie is leegGa terug