Assortiment

Ons assortiment Bakkies en verwante producten

Koffievlek

Het assortiment van Drents Bakkie bestaat uit 8 smaken koffie en een aantal verwante producten. De koffies zijn in verschillende malingen en gewichten te bestellen. Wil jij bonen, snelfiltermaling, espresso maling of grove maling? Alles mag en gelukkig kan dat bij ons ook allemaal. Onze duurzame koffies zitten boordevol werk en impact. Dus bestel hier snel jouw favoriet en wij maken met passie en liefde jouw bakkie(s) klaar.

Dit zijn onze bakkies

Wil jij snel je favoriete bakkie bestellen? Hieronder staan ze voor je op een rij met de vanaf prijzen voor een 500 gram zakkie. In verschillende smaken en allemaal met evenveel liefde en passie voor jou gebrand en ingepakt!

Proefbakkie

En we hebben nog meer in ons assortiment

Geef een cadeaubon van Drents Bakkie

Wie je ook wilt verwennen, met een cadeaubon van Bakkie zit je goed. We hebben immers met afstand de beste koffie voor met afstand de leukste mensen. Verras vader, moeder, oom, tante, neef, nicht of gewoon iemand die je kent met een Drent Bakkie cadeaubon. Ze kiezen zelf de koffie die het best bij hen past en helpen dankzij jou ook mee met het creëren van banen voor mensen met een afstand.

Voor bij de koffie

Fijn zo’n bakkie eerlijke koffie, maar hebben jullie er ook iets bij? Jazeker! Hier vind je een aantal leuke hebbedingetjes die we (laten) maken in samenwerking met onze duurzame partners. Je kunt een strandtas, toilettas of rugzakje bestellen, gemaakt van onze gebruikte koffiezakken of een thermosbeker to go van 100% gerecycled plastic. Mocht je suggesties hebben of iets missen, mail ons dan en gooi de suggestie over de schutting, vinden we leuk!

Rick
Circulaire impact
Circulaire impact Drents Bakkie
Bakkie Puur

Koffietools

Soms is het nodig, een reinigingstablet voor in je koffiemachine, maar welke moet je hebben? Of wat dacht je van een tamper voor bij je pistonautomaat, een filterbakje, kannetjes ringen e.d. Binnenkort beschikken we over een selectie met tools om het jullie iets makkelijker te maken. Samen met onze partners en hun jarenlange ervaring steken wij met gerust hart onze handen in een koffiebrander tot aan het vuur. Dat is pas vertrouwen. Mocht je voor nu vragen hebben, stuur dan gerust een mail.

Abonnement

Ben jij helemaal fan van onze koffie? Laat je bakkies dan iedere maand automatisch bij je thuis of op kantoor bezorgen. Dat kan zowel als particuliere als zakelijke klant door middel van een abonnement. Je kunt heel gemakkelijk een account aanmaken, waarmee je kunt bestellen in onze webshop. Wij onthouden dan wat je de vorige keer hebt gedronken zodat je de volgende keer simpel een herbestelling kunt plaatsen.

0
    0
    Mijn bakkie
    Jouw bakkie is leegGa terug