Ontwikkel- & Werkplekken

Koffievlek

We kijken naar de kwaliteiten van iedere deelnemer

Bij Drents Bakkie proberen we doorlopend 15-20 ontwikkel- en werkplekken te creëren waarbij het voornaamste doel is om de deelnemers op identiteitsniveau een andere overtuiging te laten ontwikkelen over zichzelf.

Dit doen we door voortdurend te zoeken naar wat een deelnemer wel kan, leuk vindt om te doen en door een fijne gezellige en vooral veilige werksfeer te creëren. De ontwikkeling van de deelnemer brengen we in kaart met evaluatiegesprekken, rapportages en vragenlijsten in een deelnemersvolgsysteem van Servates.

Individuele benadering

Drents Bakkie hanteert een individuele benadering die aansluit op jouw toekomstwensen. Wij gaan uit van jouw kwaliteiten en niet van je beperkingen. Meedoen aan Drents Bakkie is een bewustwordingsproces, het gaat erom dat jij bij je eigen potentieel (kracht) komt en die leert te activeren.

Iedereen binnen Drents Bakkie is gelijkwaardig en samen zoeken we naar elkaars potentieel. Ons doel is om mensen te helpen beter te functioneren, zodat ze met succes en naar tevredenheid kunnen werken en leren.

 

De hoofddoelen van onze benadering zijn daarom als volgt:

  • Het herwinnen of verbeteren van rol/functioneren op 1 of meerdere gebieden.
  • Groei op de participatieladder van onze deelnemers.
  • Herstel van het gevoel van eigenwaarde en van eigen kracht.
Ongebrande koffiebonen
Koffie branden
Koffie branden
Temperatuur meten
Stickers plakken
Melvin
Voorraad aanvullen
Koffie malen

UWV en Drents Bakkie

UWV en Drents Bakkie hebben een samenwerking. Heb jij een Wajong, WIA of ziektewetuitkering? En ben je toe aan het werken aan en verkennen van jouw arbeidsmogelijkheden, dan is Drents Bakkie mogelijk de plek voor jou. Vraag naar de mogelijkheden bij je werkcoach.

Re-integratie traject vanuit bijstand

Menso NV is in Emmen de partij die de participatiewet uitvoert. Drents Bakkie en Menso hebben een goede samenwerking om mensen vanuit de bijstand (Participatiewet) te helpen ontwikkelen. Zit je in de bijstand, spreekt ons verhaal je aan en wil jij kijken welke kansen er mogelijk voor jou zijn? Vraag dan naar de mogelijkheden bij je werk- en scholingscoach.

0
    0
    Mijn bakkie
    Jouw bakkie is leegGa terug